Neuobičajene, sofisticirane, kombinacije boja | Tečna tekstilna tapeta - Unutrašnja dekorativna zidna obloga

Neuobičajene, sofisticirane, kombinacije boja

Kombinujte boje bez straha. Birajte neočekivane kombinacije da bi ste postigli nesvakidašnji izgled vašeg doma.

Lepota roze boje

Ljubičasta, ružičasta i crna možda nisu u vrhu liste želja prosečnog muškarca, ali pravilno izbalansirane podjednako će lepo prijati oku i Nikole kao i Milice. Tajna miksovanja navedenih boja leži u pravilnom izboru nijansi ružičaste i ljubičaste koje treba prekinuti nijansom crne.

Kraljevska veridba

Kombinujte ljubičastu, čokoladno braon i kraljevsko bronzanu sa metalik tonovima. Da bi ovakve kombinacije bile harmonične najbitnije je izabrati pravilnu braon boju. Bolji izbor predstavlja tamnija nijansa braon boje od one koja vuče na crveno. Ovako odabrana tamnija nijansa će dozvoliti ljubičastoj boji da dodje do izražaja a metalik tonovi će zidu dati diskretan odsjaj.

Holivudski tretman

Klasična paleta crne, bele i morski plave boje kombinuju glamur starog Holivuda sa bogatstvom novog. Ako niste oduševljeni crnim zidovima (a zašto bi i bili), razmislite o kombinaciji belih zidova sa crnim komadima nameštaja i plavim detaljima. Ovo će u prostor uneti dozu dramatičnosti a sobi dati osećaj svetline i prostranosti.

Veliki komplement

Svetlo zelena i vatreno crvena su komplementarne boje koje često povezujemo sa praznicima. Sve to začinite sa tamno braon nijansom. Zavisno od toga koju ste boju izabrali kao dominantnu soba može dobiti mačo izgled ili postati zenski kutak.

Postanite sočni sa narandžastom

Grafitna i crveno-narandžasta su boje koje se često kombinuju u modernim enterijerima. Bilo da se radi o hodniku ili dnevnom boravku ova kombinacija je uvek osvežavajuće rešenje. Potpuno je nezavisna od pola tako da je savršena za farbanje dečijih soba.

Ne tako intenzivna žuta

Svetlo plava, limun žuta i bela mogu zadovoljiti različite želje i raspoloženja za uređenje enterijera. Često povezivane kao mladalačke, ženske boje, zavisno od toga da li ih zatamnite ili posvetlite mogu dati osećaj sofisticiranosti sa jedne strane i mladosti sa druge. Kada se koriste i plava i žuta kao dominantne boje zid može poprimiti drečav izgled ali izdvajanjem samo jedne kao glavne u kombinaciji sa belim ili crnim nameštajem boje i prostor postaće balansirani.

Unesite malo drame

Talentovani dizajneri smatraju da za dramatičan izgled savršena kombinacija boja je crna i višnja crvena. Prvo okrečite zidove u crveno a tapacirung neka vam postane crn. Pošto se crna boja slaže uz svaku drugu, ova odluka će vam dobro doći u koliko kasnije odlučite da crvene zidove prekrečite u neku drugu boju.

Mešajte sa limetom

Mnogi dizajneri smatraju da su tirkizna i limeta zelena dve najteze boje za uskladjivanje. Međutim kada se koriste zajedno prostoru će dati osećaj svežine i inspirativnosti. Eksperimentišite sa ovim "visoko'energetskim" bojama u malim prostorijama u kojima ne provodite puno vremena (kao što su kupatila, hodnici). Pošto je plavo-zelena komponenta tirkizne boje manjeg intenziteta nego limun žuta komponenta u limeta zelenoj najbolje je tirkiznu koristiti kao osnovnu a detalje (linije, tačkice, flekice) bojit limeta zelenom.

Globalno zagrevanje

Bundeva narandžasta, srednje siva i tamno braon su savršene boje za prostorije u kojima će ukućani deliti intimne trenutke. Dodatkom srednje sive boje razbija se jesenja nota ovog miksa.

Pozovite nas

Telefon:062/805-47-67
Email:[email protected]

Tekstovi

Naručite
Naručivanje možete izvrštiti na broj telefona:
062/805-47-67
Ili putem kontakt forme na sajtu:
KONTAKT